Rabu, 03 November 2010

Pelatihan weblog

Kamis, 04 Nopember 2010 hari pertama pelatihan weblog ntuk Kecamatan majalaya yang di ikuti oleh iskandar

pelajaran yang dapat kita petik sangat banyak

2 komentar:

  1. Ngamumule basa sareng kasenian Sunda
    Assalaamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh, nepangkeun kasadayana, Kamus ieu masih teras ditambihan sareng didangdosan, tapi tos diuningaan ku 100 nagara, anu pangseringna urang Amerika sareng tamu tos dugi ka 65.000 langkung. Mangga uningaan dugi ka vidiona oge, manawi tiasa ngarojong.
    Punten masih seueur keneh anu kirangna sareng punten pami website ieu dibukana laun atanapi sesah, margi seueur vidio kasenian sunda tina youtube. Haturnuhun.
    http://kamusindonesiasunda.blogspot.com/

    BalasHapus
  2. Assalaamu'alaikum wr.wb ...... ngiring absen ah

    http://desasarijaya.blogspot.com/

    BalasHapus